АКЦІЯ у м. НОВОМОСКОВСЬК

ПРАВИЛА АКЦІЇ ДО ОФІЦІЙНОГО ВІДКРИТТЯ АЗК у м. НОВОМОСКОВСЬК
Акція триває з 02.12.2020 року по 31.12.20 року включно
Локація: виключно АЗК LOTUS у м. Новомосковськ
Організатор – ТОВ «Східна паливно-енергетична компанія»

УМОВИ АКЦІЇ
Клієнт, заправляючи авто не менш ніж на 20 літрів за власний кошт (готівковий/ безготівковий розрахунок), має право прийняти участь у безпрограшній лотереї (в такому випадку заправка вважається акційною, а клієнт – учасником акції) і гарантовано виграти один з подарунків:

Суперпиз: річний запас палива – 1200 літрів.
100 літрів того палива, яке заливали у бак учасника акції під час акційної заправки.
80 літрів того палива, яке заливали у бак учасника акції під час акційної заправки.
60 літрів того палива, яке заливали у бак учасника акції під час акційної заправки.
40 літрів того палива, яке заливали у бак учасника акції під час акційної заправки.
20 літрів того палива, яке заливали у бак учасника акції під час акційної заправки.
10 літрів того палива, яке заливали у бак учасника акції під час акційної заправки.
Одну з миттєвих знижок на той вид палива, яке залив у бак під час акційної заправки:
бензин або ДП 3,00 грн/літр, на газ – 1,00 грн/літр
бензин або ДП 2,00 грн/літр, на газ – 0,75 грн/літр
бензин або ДП 1,50 грн/літр, на газ – 0,50 грн/літр
бензин або ДП 1,00 грн/літр, на газ – 0,25 грн/літр
бензин або ДП 0,50 грн/літр, на газ – 0,10 грн/літр

Виграна миттєва знижка надається автоматично, одноразово, на той об’єм літрів, який учасник акції заправляє під час акційної заправки.
Виграні літри пального надаються касиром на місці, талонами відповідного номіналу.
Суперприз – акційною смарт-карткою з нульовим балансом, виграшні літри на яку будуть нараховані під час відвідування учасником акції-переможцем офісу компанії у м. Дніпро. Для отримання виграшу він має пред’явити уповноваженому представнику Організатора акційну смарт-картку, чек акційної заправки та виграшний лотерейний квиток. Також обов’язковими умовами отримання суперпризу є заповнення учасником Анкети переможця та участь у фотосесії. При цьому учасник акції надає право її організатору на зберігання та використання усіх наданих ним особистих даних та фото для професійного та рекламного застосування.

Інформація про виграш зазначена у чеку акційної заправки. За одну акційну заправку клієнт має право на один лотерейний квиток, який є одноразовим.
Організатор не розглядає жодних претензій учасників щодо компенсації вартості подарунка грошима або іншими матеріальними цінностями. Порушення учасником цих правил, дотримання їх у неповному обсязі або відмова учасника від виконання цих правил автоматично позбавляє його права на отримання подарунка. При
цьому такий учасник не має права на одержання від організатора будь-якої компенсації. Організатор не відшкодовує будь-які витрати учасника, в тому числі транспортні та телефонні, які понесені учасником під час участі в акції. Організатор акції не вступає в жодні суперечки стосовно визнання будь-яких осіб учасниками акції і прав на отримання подарунка. У випадку ж виникнення ситуації неоднозначного тлумачення цих правил, або питань, не врегульованих цими правилами, право остаточного рішення організатор залишає за собою. І таке рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.



ukUA
ru_RURU ukUA